Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، «یدو» سومین فیلم بلند سینمایی مهدی جعفری پس از «ایستگاه اتمسفر» و «۲۳ نفر» است که روز گذشته پروانه ساخت آن از سوی سازمان سینمایی صادر شد و قرار است در چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس با حمایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی جلوی دوربین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه فیلم «یدو» در آبادان در حال محاصره، طی ماه‌های اول جنگ تحمیلی می‌گذرد.

محمدرضا مصباح تهیه‌کننده «یدو» درباره زمان شروع فیلمبرداری این فیلم، گفت: قرار بود با صدور پروانه ساخت پیش تولید فیلم قبل از نوروز امسال آغاز شود که شیوع کرونا و تعطیلی ناخواسته سینما پیرو اعلام پروتکل‌های بهداشتی، کار ما را عقب انداخت. با راه افتادن دوباره چرخه تولید، صدور مجوز از سرگیری تولید از سوی سازمان سینمایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری و صدور پروانه ساخت فیلم، پیش تولید «یدو» آغاز شده و تنها مسأله پیش رو، تغییر فصل است و اینکه در اوج گرمای آبادان قرار است فیلم را کلید بزنیم. با این وجود، گروه سازنده فیلم با همدلی، پای کار هستند و ایمان دارم به فضل الهی اثری ماندگار تولید خواهد شد.

وی بیان کرد: در این فیلم نیز مانند فیلم قبلی جعفری، قرار است شاهد نوعی نگاه رئالیستی و شخصیت‌محور در روایت سال‌های دفاع مقدس باشیم.

محمدرضا مصباح که سال قبل فیلم‌های «پوست» و «سینما شهرقصه» را در جشنواره سی هشتم فجر داشت درباره همکاری‌اش با مهدی جعفری در «یدو» به عنوان تهیه‌کننده گفت: بعد از اینکه متن فیلمنامه را خواندم، به تولید آن علاقه‌مند شدم. این فیلم مانند فیلم قبلی مهدی جعفری، فیلمی لطیف و جذاب است که امیدوارم در این ادای دین به سینمای دفاع مقدس، کار را به‌خوبی پیش ببریم. عوامل سازنده فیلم، از افراد حرفه‌ای و درجه یک سینما هستند که به همراه بازیگران فیلم، اسامی آنها اعلام خواهد شد.

به گفته مصباح، بعد از ورود فیلم به مرحله تولید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فیلمبرداری فیلم «یدو» حدود ۲ ماه طول خواهد کشید.

مهدی جعفری درباره فضای حاکم بر فیلم جدیدش گفت: وقتی از دوران دفاع مقدس صحبت می‌کنیم، غالباً ذهن‌مان به لب‌خط نبرد می‌رود و کم‌تر پیش آمده دوربین را به پشت خط نبرد ببریم و زندگی در جریان مردم را ببینیم. زیستی که زیر سایه جنگ تهدید می‌شد و گاهی وقت‌ها، انسان‌ها میان زندگی کردن و جنگیدن مجبور به انتخاب می‌شدند و در دل این زندگی، مقاومت تعریف می‌شد.

وی که خود متولد خوزستان و شهر اهواز است و خاطرات مختلفی از دوران جنگ در نوجوانی دارد، درباره فیلم تازه خود گفت: ایده «یدو» از جایی به ذهن من آمد که یک داستان کوتاهی را به نام «زخم شیر» نوشته صمد طاهری خواندم. داستانی که به نظرم راوی فضایی جذاب از برش‌های زندگی در دل جنگ بود.

جعفری درباره کارگردانی این فیلم در گونه دفاع مقدس و کودک و نوجوان گفت: «یدو» فیلمی است که می‌تواند در هر دوی این ژانرها بگنجد و در عین حال فیلم مستقلی است که حیات خودش را دارد.

کد خبر 4939080 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی جعفری فیلم سینمایی تهیه کننده سینما برنامه تلویزیونی ویروس کرونا تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی سریال ایرانی فیلم کوتاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شیوع کرونا شبکه دو سیما کنسرت آنلاین رادیو ایران موسیقی پاپ مهدی جعفری دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • روایت اسارت؛ از پیروزی اسرای ایرانی بر فرماندهان عراقی تا جرزنی بعثی‌ها
  • روایت تازه از پنالتی جنجالی رضاییان - طارمی