Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@19:05:47 GMT

فیلم‌های جنجال‌برانگیز که اکرانشان ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۵۶۷۳

آفتاب‌‌نیوز :

فیلم‌های سینمایی زیادی وجود دارند که محبوبیت و مخاطبانی جهانی دارند. اما گاهی سرانجام این فیلم‌ها به سانسور و ممنوعیت در بعضی از کشورها ختم می‌شود. امروز در مورد فیلم‌های محبوبی صحبت خواهیم کرد که در کشورهای مختلفی از جهان و بعضا به دلایل عجیبی با سانسور و ممنوعیت اکران مواجه شدند.

پرتغال کوکی (۱۹۱۷)

کشوری که فیلم ممنوع شد: انگلیس

دلیل ممنوعیت: اعمال خشونت آمیز در این فیلم روی اکران این فیلم در انگلیس تاثیر گذاشت و مقامات این کشور نمایش این فیلم را ممنوع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگی برایان (۱۹۷۹)

کشورهایی که ممنوع شد: ایرلند، نروژ، بخش‌هایی از انگلیس و ایتالیا

دلیل ممنوعیت فیلم: این فیلم از سوی گروه‌های مذهبی به کفرگویی متهم شد و جنجال‌های زیادی در پی اکران آن به وجود آمد. جنجالی‌های که به سود فیلم تمام شد و فروش قابل توجهی را در گیشه رقم زد. داستان فیلم در مورد مردی به نام برایان است که همزمان و در همسایگی عیسی متولد می‌شود و او را با عیسی مسیح اشتباه می‌گیرند.

در جبهه غرب خبری نیست (۱۹۳۰)

کشوری که فیلم ممنوع شد: آلمان نازی

دلیل ممنوعیت: این فیلم سینمایی تصویری واقعی و ناراحت کننده از خشونت‌های جنگی را به تصویر کشید. با وجود اینکه این اثر در کشورهای مختلف جهان مورد تحسین قرار گرفت، حزب نازی در کشور آلمان این فیلم را به عنوان تهدیدی برای اقدامات آینده اش می‌دید. داستان فیلم در روزهای ابتدایی جنگ جهانی اول است که ارتش آلمان تحت عنوان دفاع از سرزمین پدری مشغول سربازگیری بود.

رزم ناو پوتمکین (۱۹۲۵)

کشورهایی که فیلم ممنوع شد: آلمان نازی، ایالات متحده، فرانسه و انگلیس

دلیل ممنوعیت: این فیلم که تلاش آیزنشتاین به منظور ایجاد ترحم و دلسوزی برای سربازان شورشی رزم ناو پوتمکین، و ایجاد نفرت برای رهبران آن‌ها بود، شهرتش را به این خاطر که اثر پروپاگاندایی برای انقلاب کردن است به دست آورد.

آخرین تانگو در پاریس (۱۹۷۲)

کشورهایی که ممنوع شد: ایتالیا و شیلی

دلیل ممنوعیت: این فیلم به دلیل به تصویر کشیدن روابط جنسی ممنوع شد. در آمریکا گروهی ۲۰۰ نفره از مردم نسبت به نمایش این فیلم جنجالی واکنش نشان دادند. برناردو برتولوچی برای سکانسی از این فیلم سینمایی به پنج ماه زندان و جریمه نقدی محکوم شد. البته گفته می‌شود محکومیت زندان او تعلیق شد.

کشتار با ارّه برقی در تگزاس (۱۹۷۴)

کشورهایی که ممنوع شد: انگلیس، برزیل، شیلی، فنلاند، فرانسه، ایسلند، ایرلند، نروژ، سنگاپور، سوئد و آلمان غربی.

دلیل ممنوعیت: این فیلم به دلیل حجم زیاد خشونت و خونریزی به عنوان یک تجربه سینمایی در کشورهای ذکر شده ممنوع شد.

آخرین وسوسه مسیح (۱۹۸۹)

کشورهایی که ممنوع شد: یونان، ترکیه، مکزیک، شیلی، آرژانتین، فیلیپین، سنگاپور و ممنوعیت‌های بخشی در ایالات متحده

دلیل ممنوعیت: این فیلم به دلیل به تصویر کشیدن مسیح مانند یک انسان معمولی با وسوسه‌های انسانی باعث اعتراض گروه‌های مسیحی شد. در آمریکا این فیلم با حذف چند صحنه اکران شد. گفتنی است یک گروه کاتولیک یکی از سینماهایی که این فیلم را اکران می‌کرد بمب گذاری کردند.

بورات (۲۰۰۶)

کشورهایی که ممنوع شد: روسیه، تمامی خاور میانه به غیر از لبنان

دلیل ممنوعیت: داستان این فیلم سینمایی در مورد یک خبرنگار قزاق است که به آمریکا می‌رود. این فیلم از سوی کشورهای خاورمیانه اثری چندش آور و به شدت مسخره توصیف شد.

اینک آخرالزمان (۱۹۷۹)

کشوری که ممنوع شد: کره جنوبی

دلیل ممنوعیت: این فیلم سینمایی به دلیل مضامین ضد جنگ در کره جنوبی ممنوع شد. البته مشاجره‌هایی در مورد این فیلم صورت گرفته که یک فیلم ضد جنگ است یا تشویق به جنگ. در هر صورت یکی از بهترین فیلم‌هایی محسوب می‌شود که در مورد ویتنام ساخته شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: فیلم سینمایی فیلم سینمایی دلیل ممنوعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره

 
دولت اسرائیل روز یکشنبه تصمیم گرفت تا فعالیت شبکه خبری «الجزیره» را ممنوع کند.

به گزارش صدای ایران، این تصمیم که همزمان با افزایش تنش‌ها بر سر نحوه پوشش جنگ غزه از سوی «الجزیره» اتخاذ شد به معنای بسته شدن دفاتر این رسانه در اسرائیل است.

به گفته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، کابینه این کشور به اتفاق آراء به ممنوعیت فعالیت «الجزیره» رای داده است.

سازمان گزارشگران بدون مرز در واکنش به ممنوعیت فعالیت این شبکه قطری در اسرائیل از آن به عنوان تصمیمی «سرکوب‌گرانه» یاد کرد. این نهاد در بیانیه خود نوشت که هدف از ممنوعیت فعالیت «الجزیره» در اسرائیل «سانسور این شبکه به دلیل نحوه پوشش جنگ غزه» بوده است.

نخست‌وزیر اسرائیل در حالی خبر رای کابینه این کشور به ممنوعیت فعالیت «الجزیره» را در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد که هنوز مشخص نیست این تصمیم از چه زمانی به اجرا در خواهد آمد. علاوه بر این دائمی یا موقتی بودن این ممنوعیت نیز مشخص نشده است. 

شبکه الجزیره که مقر آن در دوحه، پایتخت قطر واقع شده این اقدام را محکوم و به شدت از این اقدام انتقاد کرد. یکی از گزارشگران این شبکه گفت که ممنوعیت فعالیت «الجزیره» تنها پوشش خبری در اسرائیل و شرق بیت‌المقدس (اورشلیم) را تحت تاثیر قرار خواهد داد و تاثیری بر خبررسانی از سرزمین‌های فلسطینی نخواهد گذاشت. 

شبکه «الجزیره» در پوشش خود از جنگ غزه اسرائیل را به «کشتار» و «جنایت جنگی» متهم می‌کند. در مقابل اسرائیل از این شبکه به عنوان «همکار حماس» یاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • ماجرای جنجال محمد طالقانی در جام آریامهر + فیلم
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • ویدئوی بایدن با موضوع جنگ ستارگان واکنش‌برانگیز شد
  • فیلم جمله جنجال‌ساز کارشناس تلویزیون؛ زن ‌بی‌حجاب، مزاحم شد!
  • فیلم| نخستین گام برای ممنوعیت حمایت از فلسطین در آمریکا
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ممنوعیت استفاده از واژه اسرائیل در رسانه‌های عراق
  • فیلم/ نخستین گام برای ممنوعیت حمایت از فلسطین در آمریکا